Shelttikaverit

Energinen Yogi tykkää palloista ja paimentamisesta

Yogi (Kepposen Yogi) tässä moi! Olen iloinen, energinen ja söpö pieni sheltti. Täytän toukokuun 7. päivä jo 7 vuotta. Tykkään paimentaa ja komentaa ihmisiä välillä.

Minusta on ihana olla ihmisten ja muiden koirien seurassa. Pallot ovat intohimoni. Pallot ovat ihania, kun ne pomppivat ja silloin riemastun sekä innostun. Palloja on ihana noutaa. Kyllä kepit ja muutkin lelut kelpaavat myös, jos ei nyt palloa satu olemaan.

Olen kuitenkin palloäijä enemmän. Kesällä, kun muut ihmiset uivat pihalammessamme, olen pallo suussa odottamassa jo leikkikaveria rannalla tai laiturilla. Uimisesta en kuitenkaan pidä.

Osaan katseellani myös lumota ihmiset eli olen aika erinomainen pieni hurmuri. Osaan myös valita, mitä syön, eli ihan mitä tahansa mulle ei kannata tarjota. Tykkään tosi paljon juustosta ja ankkafileestä!

Mukavaa kevättä kaikille!

 

— — — — —

HALUATKO SINÄKIN OMAN SHELTTISI ESITTELYYN? 

1. Kirjoittele koiran näkökulmasta lyhyempi tai pidempi teksti, jossa tulee esille esimerkiksi koiran nimi, ikä, lempiharrastukset ynnä muut sellaiset. Jos sheltillä on omia somekanavia, niin kerro ihmeessä. Ja muutama kuva mukaan.

Ei haittaa lainkaan, vaikka ette olisi koskaan tavanneet Seppoa livenä. Saman lajin edustajia tässä ollaan! Shelttikaverit-välilehdestä löytyy esimerkkipostauksia.

2. Lähetä teksti ja kuvat sähköpostiosoitteeseeni: seppo@viestintaliiga.fi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *