Shelttikaverit

Vilma ja Retu rakastavat rutiineja

Keväinen tervehdys Seppo-faneille! Mä oon Vilma ja mun kumppani on Retu. Mä oon jo 10-vuotias shelttivanhapiika ja toi Retu on 7-vuotias wanna-be uros. Hän nimittäin on varsinainen mamman poika, joka pelkää pimeää ja kovaa tuulta.

Sanomattakin on selvää,  että mä oon tän lauman alfa-bitch. Meillä on Retun kanssa viha-rakkaussuhde. Mä vihaan ja Retu rakastaa, mut joskus annan sen olla muka johdossa. Me ollaan myös soopeleita kumpikin, mut vain mulla on täydelliset sheltin luppakorvat. Mamma sanookin, että se onkin ainoa täydellinen kohta mussa.

Me asutaan kahta kotia. Ollaan 90% mummin ja  mofan kanssa mökillä Hangon lähellä ja 10% mamman luona Lohjalla. Mökkeily on mahtavaa! Saa juosta vapaana pitkin kallioita ja vahtia ettei joutsenet tai lokit pääse meidän reviirille. Myös oravat, peurat, haravat, ruohonleikkuri ja rullaverhot saavat kyytiä. Mun mielestä kaikkeen mikä liikkuu on syytä suhtautua epäillen ja ilmoittaa se haukkuen muille. Retu ei oikein aina tajua mun pointtia, mutta hän osallistuu kuitenkin riehumiseen mun mukana.

Meitä yhdistää Sepon kanssa rakkaus juustoon. Mun top 5 harrastusta on syöminen,  namipalojen kerjääminen, päiväunet, pesupallojen varastaminen ja kaiken liikkuvan jahtaaminen. Retun top 5 aktiviteettia on mun ärsyttäminen, kyttäys, toisten pissojen maistelu, oravat ja autoilu. Välillä mummin ja mofan hermot on meidän kanssa koetuksella, kun me ollaan molemmat tosi herkkävatsaisia. Pienikin muutos rutiineissa saa meidät juoksemaan pitkin yötä ulkona.

Mamma teki aikoinaan säännöt ettei meitä saa päästää kertaakaan sänkyyn eikä sohvalle. Voin sanoa, että ne säännöt tehtiin rikottavaksi.  Täytyy tunnustaa, että me Retun kanssa eletään täydellistä koiran elämää. Ollaan vallattu sohvat, sängyt ja sydämet.

Terveisin: Vilma ja Retu

PS. Kuvasta tunnistat mut täydellisistä korvistani.

 

— — —

HALUATKO OMAN SHELTTISI ESITTELYYN? TÄSSÄ OHJEET!

1. Kirjoittele koiran näkökulmasta lyhyempi tai pidempi teksti, jossa tulee esille esimerkiksi koiran nimi, ikä, lempiharrastukset ynnä muut sellaiset. Jos sheltillä on omia somekanavia, niin kerro ihmeessä. Ja muutama kuva mukaan. Shelttikaverit-välilehdestä löytyy esimerkkipostauksia.

2. Lähetä teksti ja kuvat sähköpostiosoitteeseeni: seppo@viestintaliiga.fi

— — —
— — —

Seppo – hyvän mielen konsultti on hankittavissa kirjakaupoista, isoista marketeista ja netistä! Kirjan voit tilata vaikka heti TÄÄLTÄ tai alla olevaa kuvaa klikkaamalla. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *