Shelttikaverit

Topin ja Leevin yhteinen harrastus on ylenpalttinen sekoilu

Moi Seppo ja kaikki muut! Mä oon Blue Merle -sheltti Topi ja toi ruskea Soopeli on Leevi. Ollaan molemmat samalta kasvikselta (kasvattajalta), mut ei sukua. Me ollaa molemmat tosi isoi shelttei.

Oon Seppo aina pitäny sua mun idolina, ja siks oonki alkanu harrastaa nylkyttämistä. Mul ei oo vaa oikee laukkui, mut mul on sellanen oma tyyny.

Meillä on Leevin eli Lerpun kaa myös yhteinen harrastus ja se on sekoilu. Ylenpalttinen sekoilu on sika kivaa! Myös turha ääntely kuuluu asiaan, yleensä pidentään sellasta turhaa ölinää ja kurinaa.

Jahdataan myös välillä kissoja, koska ne on tyhmiä. Ne ei ikin tee mitää, ni sit välillä jahdataa niit et ne sais ees vähän liikuntaa. Öisin ne kissat nukkuu meijän vieressä koska ollaan aika lämpösiä ja karvasia.

Ulkona tykkään huutaa ja peleillä, mut välil pitää kuunnella mammaa, mut aika harvoin kuuntelen sitä.

Asutaan semi lähellä Seppoa, toivottavasti joskus törmätään, voidaan sekoilla yhessä.

Ainii! Mutsi kävi kattoo Seppo sua koiramessuilla ja toi meille sun joulukortin. Me syötii se, kiitos oli hyvää!

Meidät löytää myös Instagramista TÄÄLTÄ.

Terkuin:
Topi ja Leevi 

— — — — —

HALUATKO SINÄKIN OMAN SHELTTISI ESITTELYYN? 

1. Kirjoittele koiran näkökulmasta lyhyempi tai pidempi teksti, jossa tulee esille esimerkiksi koiran nimi, ikä, lempiharrastukset ynnä muut sellaiset. Jos sheltillä on omia somekanavia, niin kerro ihmeessä. Ja muutama kuva mukaan.

Ei haittaa lainkaan, vaikka ette olisi koskaan tavanneet Seppoa livenä. Saman lajin edustajia tässä ollaan! Shelttikaverit-välilehdestä löytyy esimerkkipostauksia.

2. Lähetä teksti ja kuvat sähköpostiosoitteeseeni: seppo@viestintaliiga.fi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *