Blogi

Seppo-kirja nyt julkaistu – löytyy kaupoista ja netistä

Esikoiskirjani Seppo – hyvän mielen konsultti julkaistiin keskiviikkona 27.2. Seppo-kirja löytyy nyt netistä sekä useimmista isommista kaupoista sekä kirjakaupoista kautta maan.

Oon ihan tavallinen kahdeksanvuotias shetlanninlammaskoira, joka rakastaa juustoa, fasaanien tuijotusta ja matkalaukkujen nylkyttämistä. Mun elämässä ei ole juurikaan vastoinkäymisiä, ja ne vähäisetkin käännän yleensä myönteisiksi.

Suosioni on kasvanut hitaasti, mutta varmasti. Mulla on sosiaalisessa mediassa kymmeniä tuhansia seuraajia, jotka odottavat päivittäin ilahduttavia ja karvaisia viisauksiani elämän pienistä asioista nauttimisesta sekä aina iloista hymyäni.

SEPPO-KIRJA KERTOO YSTÄVÄLLISYYDESTÄ JA LEIKKISYYDESTÄ

Hyvän mielen konsultin työskentely ei jää mulla ainoastaan virtuaalimaailmaan, vaan vapaa-ajallaan käyn muun muassa rapsuteltavana palvelutaloissa ja jakamassa iloa yksinäisille vanhuksille. Jouluaattoisin toimin koiratontun roolissa joulupukin apulaisena.

Seppo – Hyvän mielen konsultti kertoo koiran elämästä: ulkoilusta, leikkimisestä, uimisesta ja omien pierujen pelkäämisestä. Julkisuuden myötä oon päässyt esiintymään mitä kummallisimpiin paikkoihin, vierailemaan lottoarvonnassa ja pudottamaan aloituskiekon lätkämatsissa TV2:n suorassa lähetyksessä. Yhden elämäni koskettavimmista kohtaamisistani koin viime syksynä, kun tapasin kauan kadoksissa olleen veljeni Turon.

Kirjan lukemalla tietää paljon shetlanninlammaskoiran luonteesta ja koiran hankkimisesta. Se tarjoaa paljon niksejä koiran omistajille, mutta on samalla opaskirja ihmisen kasvatukseen.

Seppo-kirjan voi myös tilata netistä. Lue lisää TÄSTÄ.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *