Shelttikaverit

12-vuotias Pablo on sydäntenvalloittaja, jolla ei ole lenkeillä kiire mihinkään

Hei vaan! Olen 12-vuotias sydäntenvalloittaja Pablo. Olen aina ollut jättikokoinen ja jopa kaksi kertaa isompi kuin sisarukseni.

Minua luullaankin usein collieksi, mutta sisimmiltäni olen juustoa rakastava sheltti aivan kuin Seppo. Kokoni ei haittaa menoani yhtään, mielestäni mahdun syliin ihan yhtä hyvin kuin pienempikin malli, vaikka perheeni on joskus eri mieltä.

Luonteeltani olen erittäin mietteliäs. Lenkeillä ei ole kiire mihinkään, tykkään pysähtyä ja maata maassa kyljelläni pitkiäkin hetkiä ja miettiä maailman menoa, kuten kuvassa näkyy. Se turhauttaa usein emäntääni, joka ei hallitse samoja meditaation saloja kuin minä. Keittiönpöytä on toinen vakkaripaikka kyseiseen touhuun, ja paljon parempi kuin mikään kolmesta koiranpedistä kotona.

Vaikka olenkin rauhallinen, niin minulla on yksi arkkivihollinen: keittiövaaka. Jos keittiövaa’asta kuuluu piipahdus niin adios, meikä haluaa karata kotoa. Onneksi olen opettanut perheeni leipomaan vain reseptejä joissa mitataan desimitalla eikä painolla. Onneksi perheeni osaa aina piristää minua: jos joku kaivaa tennispallon esiin tai tanssii iloisesti niin meikä on heti touhussa mukana! 

— — — — —

HALUATKO SINÄKIN OMAN SHELTTISI ESITTELYYN? 

1. Kirjoittele koiran näkökulmasta lyhyempi tai pidempi teksti, jossa tulee esille esimerkiksi koiran nimi, ikä, lempiharrastukset ynnä muut sellaiset. Jos sheltillä on omia somekanavia, niin kerro ihmeessä. Ja muutama kuva mukaan.

Ei haittaa lainkaan, vaikka ette olisi koskaan tavanneet Seppoa livenä. Saman lajin edustajia tässä ollaan! Shelttikaverit-välilehdestä löytyy esimerkkipostauksia.

2. Lähetä teksti ja kuvat sähköpostiosoitteeseeni: seppo@viestintaliiga.fi

 

— — — — —

Seppo-kirja hankittavissa Docendon nettikirjakaupasta nyt -30% ja ilmaisilla postikuluilla!

Tutustu lisää TÄSTÄ tai klikkaamalla kuvaa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *