Shelttikaverit

Nuppu tykkää kirmaamisesta ja rapsutuksista

Hei! Minun kutsumanimeni on Nuppu. Nuppunen on nimi hellittelyä varten. Virallinen nimeni on Susadan Joy of Life ja emännän mukaan olen todella nimeni mukainen ihanuus! Mutta kyllähän minä sen itse tiedänkin.

Olen juuri täyttänyt 3 vuotta, asustan Kemissä ja minun kanssani samassa osoitteessa asustaa 5-vuotias labradorinnoutaja Mimosa. Hyvä tyyppi, hieman yli-innokas kaikessa, mutta hyvin me juttuun tullaan. Hän kyllä hyvin uskoo minua ja jättää minun luut ym rauhaan, kun hänelle siitä topakasti huomautan.

Minäkin pidän ulkona kirmaamisesta. Päivittäin pääsenkin villinä ja vapaana juoksemaan metsään, jäälle, kentälle ja kaikkialle.

Minun suosikkitouhuja ulkona juoksemisen ja nuuskimisen lisäksi on makupalojen etsintä piiloista, sellaisen pallon pyörittely, josta herkkuja tippuu välillä ja sitten sellaisten erilaisten jumppaliikkeiden tekeminen emännän käskystä, kun niistäkin saa erilaisia herkkuja. Rallytoko:ksi emäntä sitä kutsuu. Pidän kovin myös rapsutuksista ja jos ei niitä minulle riittävästi hoksata antaa niin, kipuan sitten syliin ja johan nuo ihmisetkin hoksaavat, mistä on kyse.

Elämä on oikein mukavaa! Sepon touhuja emännän kanssa ollaan jo pitkä tovi seurattu ja kyllä niistä ollaan hyvälle tuulelle tultu!

— — — — —

HALUATKO SINÄKIN OMAN SHELTTISI ESITTELYYN? 

1. Kirjoittele koiran näkökulmasta lyhyempi tai pidempi teksti, jossa tulee esille esimerkiksi koiran nimi, ikä, lempiharrastukset ynnä muut sellaiset. Jos sheltillä on omia somekanavia, niin kerro ihmeessä. Ja muutama kuva mukaan.

Ei haittaa lainkaan, vaikka ette olisi koskaan tavanneet Seppoa livenä. Saman lajin edustajia tässä ollaan! Shelttikaverit-välilehdestä löytyy esimerkkipostauksia.

2. Lähetä teksti ja kuvat sähköpostiosoitteeseeni: seppo@viestintaliiga.fi

— — — — —

Seppo-kirja hankittavissa Docendon nettikirjakaupasta nyt -30% ja ilmaisilla postikuluilla!

Tutustu lisää TÄSTÄ tai klikkaamalla kuvaa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *