Shelttikaverit

Neljä shelttityttöä nautiskelee elämästä mm. haukkumalla oraville

Hei Seppo! Täällä kirjoittaa neljä suloista shelttityttöä. Rhoda ja Tiuku, ollaan äiti ja sisko. Sekä Susi ja Kukka ovat kans äiti ja tytär.

Rhoda on oikeesti Haloilmiön Alppiruusu ja Tiuku on Kaikista Kaunein Atsalea. Meidät omistaa Kaija. Susin, Kepposen Maijastiinan ja Kukan, Kepposen Vanamon, omistaa Paula.

Kaija ja Paula on siskoset ja asuu samassa omakotitalossa, siks esitellään meijät yhessä. Ku melkein aina me yhessä ollaan. Mut silti me tiijetään, ketkä meistä on Kaijan ja ketkä Paulan.

Tykätään lenkkeillä, nautiskella ja hengailla (lue: haukkua oravat ja puput ja kaikki mikä liikkuu) takapihalla. Ja etupihan ikkunassa sisällä. Onneksi takapiha on aidattu, se on kaikille turvallisinta. Niin ja juustosta me tykätään. Ihmiset on opettanu, että aina kun joku käy jääkaapilla, saadaan juustoa. Muistakin herkuista tykätään ja nautitaan. Ihme, ettei kukaan meistä oo lihava. Ehkä me saadaan liikuntaa riittävästi.

Elämä on mukavaa

Muuten tykätään makoilla, tehä joskus temppuja ja kaikkee, mitä nyt ihmiset keksii. Me silleen eletään ja osallistutaan hyvin ihmisten juttuihin.

Jokaisella meillä on bravuuritykkäys; Susi nauttii, kun sitä imuroi. Kukka on todella elämästänauttiva, se osaa nauttia joka hetkessä oikein keskittyen nauttimaan. Rhodan bravuuri on antaa tehdä kaikki hoitojutut tosi kiltisti ja se on muutenkin tosi tyyni. Se on rauhallinen, mutta on silläkin persoonallisuus.

Tiukun bravuuri on meditoida peiton alla yksin joka tai melkein joka ilta. Muuten se on villein. Ehkä siks ku se on vielä niin nuori. Kukka ja Tiuku on myös hyviä laulamaan joko hälytysajoneuvojen tai ihmisten kanssa.

Kaikkien meidän kanssa elämä on helppoa ja mukavaa, sanoo ihmiset. Tullaan myös vieraskoirien kanssa hyvin juttuun. Kaikinpuolin tuntuu, että elämä on mukavaa.

Ystävällisesti ja ihaillen Seppoa tervehtien
Susi, 10 vuotta
Kukka, 7 vuotta
Rhoda, ihan kohta 6 vuotta
Tiuku, 2 vuotta

— — —

HALUATKO SINÄKIN OMAN SHELTTISI ESITTELYYN? 

1. Kirjoittele koiran näkökulmasta lyhyempi tai pidempi teksti, jossa tulee esille esimerkiksi koiran nimi, ikä, lempiharrastukset ynnä muut sellaiset. Jos sheltillä on omia somekanavia, niin kerro ihmeessä. Ja muutama kuva mukaan.

Ei haittaa lainkaan, vaikka ette olisi koskaan tavanneet Seppoa livenä. Saman lajin edustajia tässä ollaan! Shelttikaverit-välilehdestä löytyy esimerkkipostauksia.

2. Lähetä teksti ja kuvat sähköpostiosoitteeseeni: seppo@viestintaliiga.fi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *