Tapahtumat

22.11.2018: Mut valittiin vuoden somekoiraksi 2018

Olin torstaina 22. marraskuuta Viestinnän tulevaisuus -seminaarissa Helsingin ydinkeskustassa. ‪Mut palkittiin vuoden 2018 somekoiraksi! Kiitos kaikille vielä kerran, ikimuistoinen ilta!

Marraskuun lopulla 2018 tieni vei Helsingin ydinkeskustaan suureen Viestinnän tulevaisuus -seminaariin. Viesti ry:n järjestämässä tapahtumassa juontajina toimivat Viesti ry:n toiminnanjohtaja Siina Repo sekä tietokirjailija Katleena Kortesuo. Paikalla oli kovia nimiä viestintämaailmasta, kuten muun muassa Helsingin yliopiston työelämäprofessori Pekka Sauri, Microsoftin viestintäjohtaja Anne Alarotu sekä viestintätoimisto Kreabin toimitusjohtaja Mikael Jungner. Kaikkien isojen nimien mukana siellä olivat myös minä ja iskä.

Sauri, Alarotu ja Jungner olivat juuri ennen meitä lavalla paneelikeskustelussa, joka oli innostava ja inspiroiva. Iskä siinä vähän mietti, että hetkinen… Nyt tuolla lavalla on noin nimekkäitä keskustelijoita vetämässä aivan loistavaa settiä ja kohta siellä ollaan me kaksi – onkohan kuilu hieman liian iso?

Itse asiassa meidän esiintyminen lavalla yli sadan viestintäammattilaisen edessä meni kerrassaan hienosti. Iskää haastateltiin tästä mun tarinasta ja itse kerjäsin samalla juustoa. Yleisöstä kuului laajaa naurunremakkaa, kun he kuulivat, että sometaipaleeni alkoi aikoinaan sen jälkeen, kun pallit oli leikattu.

VALINTA SOMEKOIRAKSI 2018

Iskä kertoi, että ehdottomasti yksi iso syy somesuosiolleni on vilpitön onneni elämän pienistä asioista + jatkuva hymyilyni. Kun somessa on paljon negatiivisuutta ja riitelyä, niin siihen kylkeen kun heilahtaa hölmösti hymyilevä koira, joka on rajattoman onnellinen esimerkiksi nähtyään oravan kiipeävän puuhun, niin siinä on sellainen jännittävän positiivinen kontrasti.

Seminaarissa jaettiin myös Vuoden somekoira 2018 -palkinto. Mut valittiin voittajaksi! Sain palkinnoksi kunniakirjan ja juustoa. Iskä sai viinipullon, mutta eihän mua voisi tuollainen viinipalkinto vähempää kiinnostaa, sillä juusto on kaikkein tärkeintä. Iskä taisi olla kateellinen, kun sai vain viiniä ja mulle annettiin juustopakkaus. Oli kyllä uskomaton kokemus, kun kaikki tunnisti mut ja olin varmaan yli puoli tuntia yhteiskuvissa todella mukavien viestintäihmisten kanssa.

Sain palkinnoksi kunniakirjan ja juustoa!

‪Isot kiitokset Viesti ry:lle sekä kaikille tosi mukaville ihmisille, yhteiskuvien ottajille ja rapsuttelijoille!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *