Shelttikaverit

Kuntoutuskoira Sisu on asiakkaiden suosikki

Moro vaan! Mitä äijä? Mä olen työäijä Sisu, tarkemmin kertoen, kuntoutuskoira Sisu. Kuten sinä, minäkin olen iloinen, komea, hyvännäköinen ja vaatimaton rotuni edustaja.

Olen 6-vuotias ja jaan kotini minua viisi vuotta nuoremman bordercollien kanssa. Tuo bordercollie ei tee vielä mitään hyödyllistä, kun taas minä olen toiminut pian kolmen vuoden verran virallisena kuntoutuskoirana fysioterapiassa. Asiakkaillani on jokin vamma tai hankala kiputila, jota he kuntouttavat. Rakastan työtäni ja asiakkaani rakastavat minua. Kuulen usein olevani taitava ja komea poika.

Luen omistajani kanssa kirjaasi ja tykkään siitä kuinka omistajani hymyilee tai nauraa jutuillesi. Hymyily ja hauskanpito ovat hurjan tärkeitä asioita elämässä. Joskus ne voivat jopa mennä juustonkin edelle. Parasta toki on, jos voi pitää hauskaa JA syödä juustoa – mielellään pitkäkestoisesti ja yhtä aikaa. Kuten omistajani usein kertoo, toistot ovat tärkeitä.

Työtehtävieni lisäksi harrastuksiini kuuluvat koivennosto vähintään 46 kertaa jokaisella lenkillä, valon nopeudella juoksentelu, pikkuveljeni puruluiden kerääminen ja lisäksi harjoittelen ja kilpailen rally-tokon mestari-luokassa. Missä tahansa olenkin, vannon katkeamattoman ja läsnäolevan katsekontaktin nimeen. Kannattaa olla ihmisille hyvä, sillä hekin ovat sinulle.

Parhain terveisin:
Kuntoutuskoira Sisu

— —

HALUATKO OMAN SHELTTISI ESITTELYYN? TÄSSÄ OHJEET!

1. Kirjoittele koiran näkökulmasta lyhyempi tai pidempi teksti, jossa tulee esille esimerkiksi koiran nimi, ikä, lempiharrastukset ynnä muut sellaiset. Jos sheltillä on omia somekanavia, niin kerro ihmeessä. Ja muutama kuva mukaan. Shelttikaverit-välilehdestä löytyy esimerkkipostauksia.

2. Lähetä teksti ja kuvat sähköpostiosoitteeseeni: seppo@viestintaliiga.fi

— — —
— — —

Seppo – hyvän mielen konsultti on hankittavissa kirjakaupoista, isoista marketeista ja netistä! Kirjan voit tilata vaikka heti TÄÄLTÄ tai alla olevaa kuvaa klikkaamalla. 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *