Mulle ruoka on kaikkein tärkeintä elämässä! Ja juusto on tietysti intohimoni. Tässä on ammattilaisen vinkit juuston kerjäämiseen.
VAIHE 1: Ensimmäinen steppi on hiipiä keittiöön kerjäämään juustoa leveällä hymyllä. Tämän iloisen tyylin juustonsaantitodennäköisyys on noin 72,5%.
VAIHE 2: Jos edellinen ystävällinen lähetymistapa ei jostain syystä tuota tulosta, niin seuraava vaihe on ottaa viaton katse ja yrittää saada säälistä vähän juustoa. Yleensä viimeistään tässä vaiheessa irtoaa edes pieni nökäre juustoa.
VAIHE 3: Äärimmäisessä tapauksessa viimeinen vaihe on ottaa suoraviivainen tyyli ja alkaa haukkua. Jos vielä tämänkin jälkeen juustonpalaa ei ole tullut, on syytä lähteä vähin äänin omiin oloihin olohuoneen nurkkaan pitämään mykkäkoulua.
Seppo
Juustonkerjääjäammattilainen