Shelttikaverit

Dannyn lempipuuhiin kuuluu nukkuminen ja lumessa temmeltäminen

Hei Seppo, ja kaikki shelttiystävät. Ja kaikki shelttien ystävät. Minä olen Danny! Mahtavaa, että on tällainen blogi, jossa saa olla kaiken huomion keskipisteenä. Se on ehdottomasti parasta mitä tiedän!

Niinkuin rapsutukset ja juuston ja luiden syöntikin, niihin ei voi koskaan kyllästyä! Olen asustellut kohta jo 8 vuoden ajan, siis koko ikäni, täällä pohjoisessa, minne minut haettiin Ruotsista, läheltä Tukholmaa. Olen oppinut suomen kielen hyvin, vaikka välillä meillä kuulemma on kielimuuri. Silloin minua kutsutaan ruotsalaiseksi, ja joskus myös Pikku-D:ksi.

En oikein ymmärrä sitä, omasta mielestäni olen juuri oikean kokoinen ja näköinen, on minua näyttelyissä joskus kehuttukin. Mutta rallytoko se vasta hienoa onkin, siinä saan jatkuvasti kehuja ja paljon palkkaakin.

Metsissä kirmailu on mahtavaa, varsinkin talvisin, kun on paljon sitä valkoista ainetta, lumeksi sanovat. Siihen jää mukavasti kaikenlaisten eläinten, kuten kauriiden ja jänisten jälkiä, ja niitä on jännää seurata. Olen minä niitä kauriita nähnytkin, ja lampaitakin. Mutta en tiedä, millä kielellä niille olisi pitänyt puhua, kun en oikein tullut juttuun niiden kanssa.

Kesäksi se kaikki valkoinen lumi sulaa vedeksi, ja silloin pääsen veneilemään. Minulla on omat hienot oranssit liivitkin, mikä onkin mahtavaa, sillä vedestä en pidä yhtään. En uidessa enkä pesussa, sehän on sama juttu. Siinä kastuu turkki, ja jos vain onnistun, kuivaan sen mielelläni nurmikkoon ja multaan. Tuoksun sitten ainakin katu-uskottavalle sheltille, enkä millekään ruusuntuoksuiselle shampoolle, yök!

Mutta nyt päiväunet kutsuvat, nukkuminen on myös lempipuuhaani. Ai niin ja lelut, niitä minulla onkin paljon. Kaiken värisiä ja kokoisia. Joskus innostun oikein kunnolla niiden kanssa, ja ryntäilen seiniin pahki. Mahtavaa! Lopuksi terveisiä vielä kaikille lukijoille, erityisesti mummolle, jonka tiedän olevan suurin fanini!

Terveisin,
ruotsalainen Danny

 

 

— — —

HALUATKO SINÄKIN OMAN SHELTTISI ESITTELYYN? 

1. Kirjoittele koiran näkökulmasta lyhyempi tai pidempi teksti, jossa tulee esille esimerkiksi koiran nimi, ikä, lempiharrastukset ynnä muut sellaiset. Jos sheltillä on omia somekanavia, niin kerro ihmeessä. Ja muutama kuva mukaan.

Ei haittaa lainkaan, vaikka ette olisi koskaan tavanneet Seppoa livenä. Saman lajin edustajia tässä ollaan! Shelttikaverit-välilehdestä löytyy esimerkkipostauksia.

2. Lähetä teksti ja kuvat sähköpostiosoitteeseeni: seppo@viestintaliiga.fi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *