Tapahtumat

19.11.2019: Hyvän mielen lähettiläs 2020 – palkitseminen Kulttuuritalolla

Mielenterveyden keskusliitto valitsi mut vuoden 2020 Hyvän mielen lähettilääksi Helsingin Kulttuuritalossa tiistaina 19. marraskuuta! ‬‪Tunnustus jaetaan vuosittain kiitoksena hyvän mielen aktiivisesta levittämisestä sekä kannustuksena jatkaa henkisen hyvinvoinnin edistämistä. ‬

Mielenterveyden keskusliitto on valinnut mut vuoden 2020 Hyvän mielen lähettilääksi. Minä (iskän avustuksella) ylläpidän hyväntuulisia ja arjen keskellä hymyn huulille tuovia Facebook-, Instagram- ja Twitter- tilejä. Lisäksi minä ja iskä ollaan tehty vapaaehtoistyötä yksinäisten ihmisten parissa vuodesta 2013 lähtien.

Valintaperusteet olivat sellaiset, että olen onnistunut levittämään hyvää mieltä ympärilleni yhdessä omistajani kanssa niin sosiaalisessa mediassa kuin fyysisesti vapaaehtoistyön parissa.

”On ollut harmillista seurata, miten monet eivät enää panosta esimerkiksi ystävien fyysiseen tapaamiseen, sillä illat hurahtavat monella helposti puhelin kädessä, ikään katsomatta. Voimakas digiaikakausi tuo uusia haasteita eteensä, joita ovat esimerkiksi yksinäisyyden ja kateuden lisääntyminen sosiaalisen median luomana varjoilmiönä. Sepon some-profiilit ovat esimerkillisiä siitä, miten näitä kahta voi poistaa”, Mielenterveyden keskusliiton toiminnanjohtaja Olavi Sydänmaanlakka kommentoi.

Oltiin iskän kanssa Kulttuuritalolla vastaanottamassa tunnustus. Iskä änkesi taas lavalle mun kanssa ja hölisi myös jotain mikkiin.

”Alusta lähtien punainen lanka on ollut hyväntuulinen koira ja arjen pienistä asioista nauttiminen. Seppo saa paljon viestejä yksinäisiltä ja masentuneilta ihmisiltä. Ihmiset kirjoittavat todella koskettavia ja henkilökohtaisia asioita. Itse vastaan aina takaisin ja kiitän vuolaasti viesteistä. Tuollaiset palautteet ovat avanneet silmäni ja olen havahtunut yksinäisyyden laajuuteen”, iskä kommentoi.

Mielenterveyden keskusliitto myöntää Hyvän mielen lähettilään tunnustuksen vuosittain kiitoksena hyvän mielen levittämisestä, aktiivisuudesta ja avoimuudesta tarttua mielenterveyskysymyksiin sekä kannustuksena jatkaa henkisen hyvinvoinnin edistämistä. Hyvän mielen lähettiläs on valittu vuodesta 2004.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *