Shelttikaverit

Shelttineidit Lappeenrannasta esittäytyvät

Heips Seppo, kotiväki ja kaikki muut sheltistit! Täällä Lappeenrannassa hoodeja vartioi kolmen soopelin shelttineidin (no joo, yksi tosin jo rouvautunut) porukka. Sepolle siis kainot silmäniskut! 😉

Porukan vanhin, 4-vuotias Valma, on perheemme 11-vuotiaan tyttären oma koira. Muut ovat vielä varsin vallattomat Vimma 10 kuukautta ja Metka 8 kuukautta. Tämä majakka ja perävaunu -kaksikko aikoo tähdätä isona koulukoiriksi, ja siksi he ovatkin jo harjoittelijan uransa aloittaneet ihan pienistä asti. Perheen ylin päätäntävalta on ammatiltaan luokanopettaja Lemillä (Suomen metallipääkaupunki muuten!), ja nykyisessä nelosluokassa on ekaluokalta asti vieraillut hyvin monia eri koiria.

Metka ja Vimma käyvät koulussa lähes viikottain, aina silloin tällöin. Toistaiseksi he ovat olleet samaan aikaan koulussa vain kerran, valokuvauspäivänä. Tuolloin toinen kakkasi opehuoneeseen ja toinen karkasi huomaamatta koulun käytäville juoksentelemaan niin, että ystävällinen oppilas palautti sen lähtöpisteeseen. Emännän niskassa valunut hiki kertoi siitä, että sai olla toistaiseksi viimeinen kerta… Tosin yritimme uudelleen ja lähdimme luokan sekä molempien pentujen voimin paikalliseen vanhainkotiin viemään asukkaille joulumieltä joululaulujen ja -korttien muodossa.

Metkan erikoisuus on olla valloittava sylieläin. Se on saanut lisänimen ”valuva koira”. Ohessa olevat kuvat selventänevät nimitystä. Vimman piirteisiin taas kuuluu ehkä enemmän aktiivisuutta tai ainakaan toistaiseksi se ei sentään ole muuttunut nestemäiseksi koiraksi.

Terveisin:
Minna sekä soopelit shelttitytöt Lappeenrannasta

 

— — —
— — —

Haluatko oman shelttisi tänne ja Sepon Facebook-sivuille esittelyyn? Ihan sama, oletko koskaan nähnyt Seppoa livenä – kunhan olet sheltti.

OHJEET TEKSTIN JA KUVIEN LÄHETTÄMISEEN TÄSTÄ.

— — —
Seppo-kirja ilmestyy ke 27.2. Ennakkomyynti on käynnistynyt!
Tarjouskoodilla SEPPO saat 20% alennuksen. Klikkaa kuvaa ja lue lisää!
— —
Jaa blogi ystävillesi:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *