Shelttikaverit

Luca on puistopoliisi ja ympäristön puhtaanapitäjä

Arvatkaa muuten mitä, munkin nimi on Seppo. Aikamoinen sattuma! Tai no, ainakin mun kasvattaja sano mua Sepoks. Meikäläisen virallinen nimi on Neat Dream Bedazzle Lad, mut mua kutsutaan Lucaks, Luksuks, Luuskaks, Luukakseks, Luksuttajaks ja Luikeroks. Mulla on niin monta nimee etten kyllä ees oo varma mikä mun nimi on oikeesti, mutta ei haittaa! 

Kun Seppo tykkää juustosta, niin mulla on kyllä ihan eri herkut. Ja sitä niitä herkkuja löytyy ihan maasta ulkoillessa, miten kätevää ja helppoa. Kyseessähän on tietysti kakka! Ehdottomat suosikkini ovat jäniksenkakka ja hevosenkakka. Mutta toki paremman puutteessa kelpaa myös peurankakka. Mun omistajat ei niinkään tykkää mun kakansyömisistä, mut mun mielestä on tärkeetä pitää ympäristö siistinä! No okei, kyllä juusto on ehkä parempaa, mutta sen saamiseen täytyy nähdä enemmän vaivaa. Ja koiran elämä on muutenkin rankkaa.

Mä käyn myös oikeissa töissä. Koirapuistossa. Mun ammatti on puistopoliisi. Valvon järjestystä ja toimin välienselvittäjänä, mikäli joillain koirilla tulee erimielisyyksiä. Paras tapa saada riitapukarit erilleen on juosta koirien väliin ja haukkua molemmille vuorotellen. Lopulta riidat sovitaan ja rauha palaa puistoon. Palkkaa en työstäni saa, mutta se on kutsumukseni.

Tää on muuten vasta mun eka kesä. Opin tänään, että uidessa kastuu. Outoa.  Mitähän ihmeellisyyksiä kesä vielä tarjoaakaan!

Mulla on myös 2 veljeä ja 2 siskoa. Terveisiä Rio, Rico, Rudy ja Siiri! Toivottavasti nähdään vielä. Terveisiä myös äiti Muru, iskä Koda, mun kasvattaja Mari ja kaikki muut koirat ja hihnanjatkeet!

Hyvää kesää,
Luksu

 

 

Jaa blogi ystävillesi:

One thought on “Luca on puistopoliisi ja ympäristön puhtaanapitäjä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *