Shelttikaverit

Kuura on erinomainen maalivahti possupallossa

Hei Seppo, olen vähän katsellut sinua sillä silmällä. Olen 1,5-vuotias sporttinen ja reipas nuori neiti Oulun seudulta. Nimeni on Kuura.

Isännät uskovat, että olisin Hollannissa ristitty Goudaksi niin paljon pidän juustosta. Minua on kehuttu hyvin sieväksi. Olen voittanut muutamia kauneuskisojakin. Harrastan päivittäin possupalloa, juoksentelua ja erilaisia tarkkailutehtäviä. Possupallossa pelaan maalivahtina (video alla).

En juurikaan pidä siivouksesta, vaikka muuten kotoilen mielelläni. Minua haukututtaa erityisesti imurit ja harjat. Toivottavasti sinäkään et ole kovin pedantti kotitöissä. Elämässä on niin paljon mukavampia juttuja kuin siivous.

Olen huomannut, että yhteistä meillä on ainakin rakkaus juustoon, juoksentelu ja ympäristön tarkkailu. Jos et vielä ole tutustunut possupalloon, niin voin opettaa. Siitä voisi tulla meidän yhteinen harrastus.

Saatan käydä omilla teilläni ja tyttöjen illoissa, mutta palaan aina rakkaitteni luokse ja kovaa. Olen siis uskollinen, vaikkakin huikentelevainen. Mukavaa kevättä Seppo!

Terveisin: Kuura-neiti

— — —

HALUATKO OMAN SHELTTISI ESITTELYYN? TÄSSÄ OHJEET!

1. Kirjoittele koiran näkökulmasta lyhyempi tai pidempi teksti, jossa tulee esille esimerkiksi koiran nimi, ikä, lempiharrastukset ynnä muut sellaiset. Jos sheltillä on omia somekanavia, niin kerro ihmeessä. Ja muutama kuva mukaan. Shelttikaverit-välilehdestä löytyy esimerkkipostauksia.

2. Lähetä teksti ja kuvat sähköpostiosoitteeseeni: seppo@viestintaliiga.fi

— — —
— — —

Seppo – hyvän mielen konsultti on hankittavissa kirjakaupoista, isoista marketeista ja netistä! Kirjan voit tilata vaikka heti TÄÄLTÄ tai alla olevaa kuvaa klikkaamalla. 

 

Jaa blogi ystävillesi:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *