Shelttikaverit

Kajo ja Nova tykkäävät juustosta sekä ympäri olohuonetta kirmaamisesta

Me ollaan Kajo ja Nova, iloiset shelttikaverukset Joensuusta. Minä olen 6-vuotias ja tuo pienempi mustavalkoinen rääpäle on kohta 2-vuotias.

Usko tai älä Seppo, mutta me ollaan melkein sukua. Minä olen meinaan myös lähtenyt Rosebridge’sin kennelista Parolasta. Näkeehän sen jo näistä komeista rintakarvoista. Tuo kirppu taas on Lappeenrannasta Karhuveljen kennelistä. Mekin ollaan aivan hulluna juustoon ja emäntä meitä käyttää ahkerasti agilityssa ja Rallitokossa.

Iskän kanssa tuo kirppu käy välillä laulamassa karaokea. Lisäksi harrastuksiin kuuluu juokseminen olkkaria ympäri ja ihan vaa yleishuutaminen rappykäytävän äänille. Nova tykkää myös surffata mun hännällä, jonka lisäksi Novan sydäntä lähellä oleva harrastus on kaukosäätimien syöminen.

Haastan tässä Sepon ja kaikki muutkn sheltit Nakkihaasteeseen! Mallisuorituksen voit käydä katsomassa iskän Instagram-tililtä TÄSTÄ. Se on heti eka video. Oikein rapsutuksien ja juuston täyteistä kevättä kaikille.

Kajoa ja Novaa voi seurata Instagramissa TÄÄLLÄ!

— —

HALUATKO OMAN SHELTTISI ESITTELYYN? TÄSSÄ OHJEET!

1. Kirjoittele koiran näkökulmasta lyhyempi tai pidempi teksti, jossa tulee esille esimerkiksi koiran nimi, ikä, lempiharrastukset ynnä muut sellaiset. Jos sheltillä on omia somekanavia, niin kerro ihmeessä. Ja muutama kuva mukaan. Shelttikaverit-välilehdestä löytyy esimerkkipostauksia.

2. Lähetä teksti ja kuvat sähköpostiosoitteeseeni: seppo@viestintaliiga.fi

— — —
— — —

Seppo – hyvän mielen konsultti on hankittavissa kirjakaupoista, isoista marketeista ja netistä! Kirjan voit tilata vaikka heti TÄÄLTÄ tai alla olevaa kuvaa klikkaamalla. 

 

Jaa blogi ystävillesi:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *